Google Adwords Campagnes

Google AdWords specialist

Google AdWords specialist nodig? Wij helpen jou om het maximale uit je Google AdWords campagnes te halen.

Als Google Partner en Google Adwords specialist kunnen wij de Adwords campagne voor je opzetten en zullen we de campagne constant voor je bijhouden en optimaliseren om het maximale uit je advertentie budget te halen.

Google AdWords biedt hele goede mogelijkheden om meer omzet te genereren of nieuwe klanten te werven. De winst op je investering in klikkosten kan met behulp van Google Analytics goed worden gemeten. Wij kunnen je helpen met het opzetten en beheren van nieuwe Adwords accounts of het verbeteren en beheren van bestaande accounts. Je hebt er dan geen omkijken meer naar, maar blijft uiteraard op de hoogte door regelmatig contact en heldere rapportages.

Transparante kosten uitbesteden Google Adwords

De kosten voor het opzetten en bijhouden van Google Adwords campagnes door Aceview zijn volledig transparant. De kosten per klik binnen de campagne betaal je rechtstreeks aan Google. Wij gaan daar dus niet tussen zitten, zodat je er geen marges over betaalt en precies duidelijk is wat de daadwerkelijke kosten van je Adwords campagne zijn. Aan Aceview betaal je slechts de kosten voor het opzetten, bijhouden en bijsturen van de campagne. Kortom; volledig transparant en met optimaal resultaat!

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek bij ons op het kantoor in Tilburg.

 

 Naar boven