over ons

Over Ons

Wij zijn Aceview, in een klein en hecht team ontwerpen en bouwen wij al 20 jaar websites voor diverse bedrijven. We werken voor kleine en grote organisaties. Voor horeca, zzp’ers, techneuten, vakmensen en creatieven. Wil jij ook een unieke WordPress website waarover je zelf de baas bent en blijft? Wij helpen je graag!

Sinds de kleuterschool

Aceview is opgericht door Bas van der Schoot en Roy van Lieshout. We kennen elkaar al een tijdje en zijn al vrienden vanaf de kleuterschool in 1978. Hoewel we goed met elkaar overweg kunnen, lijken we eigenlijk bijster weinig op elkaar. Terwijl Bas al jong creatief aan het knutselen was, probeerde Roy al zoveel mogelijk knikkers te winnen op de speelplaats. Een echte verrassing was het dus niet dat Bas een grafische opleiding volgde en Roy een marketingstudie.

20 jaar ervaring: van Ilse naar Google

Zap, van de kleuterschool naar 23 jaar later! Nadat Bas een opleiding webdesign afrondde en enthousiast websites aan het bouwen sloeg, besloten we samen in 2001 de krachten te bundelen en Aceview op te richten. In die tijd werd internet behoorlijk groot en serieus. Zoekmachine Ilse vierde hoogtij terwijl Google nog een kleintje was.

Vanuit de studentenkamer van Bas gingen we aan de slag met de eerste website uit naam van Aceview. De grafische basis van Bas en de marketingkennis van Roy vulden elkaar goed aan. We maakten meteen websites met een professionele uitstraling die snel topposities haalden in zoekmachines. Langzaam werd Ilse als zoekmachine steeds minder populair terwijl Google uitgroeide tot een groot succes.

Sinds die tijd is er nog meer veranderd. In 2001 werkte zoekmachineoptimalisatie nog vaak met trucjes die je kon toepassen op een website. Inmiddels zijn zoekmachines een stuk complexer en intelligenter geworden. Ook komt er nu meer kijken bij het maken en onderhouden van een goede website. Waar een website vroeger nog leek op een webbrochure, is het nu eerder een zaak van online ondernemen. Om op te vallen tussen alle concurrenten op internet moet je je eigen koers bepalen en varen.

Wil je hulp bij het bepalen van de online koers van jouw bedrijf? Bel of mail ons even.

 Naar boven