Webmarketing

Als je website online is, wil je natuurlijk dat de juiste mensen hem kunnen vinden. Vroeger kon je nog wat trucjes toepassen, maar dat is tegenwoordig niet meer mogelijk. Nu moet alles kloppen. Bij Aceview werken we daarom aan online marketing vanaf de start van de bouw. Door te werken aan organische zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization of SEO) maken we je website goed vindbaar in de gratis resultaten van Google. Dat doen we op meerdere manieren.

Zoekwoordenonderzoek

Het begint al vóór het bouwen van de website. We bekijken welke zoekwoorden bij je diensten passen en op welke woorden je doelgroep zoekt in zoekmachines zoals Google. Als we dit weten, kunnen we de woorden bepalen die handig zijn voor jouw bedrijf. Het gebruik van goede zoekwoorden vergroot de kans op een hoge positie in Google.

Webdesign

Het klinkt misschien gek, maar ook de paginastructuur en het design van je website zijn belangrijk voor een goede vindbaarheid. Een heldere opzet en navigatie maken het Googlebots gemakkelijk om de pagina´s te doorzoeken en te indexeren, zodat ze meegaan in de online positionering. Hoe strakker de basis, hoe beter je resultaten. Daarom besteden we veel aandacht aan goed webdesign.

Unieke teksten

Een goede website heeft unieke teksten met daarin woorden die bij goed passen bij het bedrijf en de diensten. Gebruik je tweedehands teksten die al ergens op het web staan? Dan kiest Google zelf welke website hij belangrijker vindt. Slimmer is het om je eigen teksten te schrijven die bij je passen en die goed scoren in Google.

Bij Aceview geven we je advies over de plaatsing van zoekwoorden en belangrijke tags zodat je zelf aan de slag kunt. Geen tijd of energie om zelf te schrijven? Wij werken samen met ervaren SEO-copywriters. Zij helpen je graag verder.

Social media

We kunnen er niet omheen, social media is goed voor de online zoekresultaten. Google ziet een like of een retweet als een stem op je bedrijf. En hoe meer stemmen, hoe beter klanten jouw bedrijf blijkbaar vinden. Google koppelt je sociale populariteit aan de zoekopdrachten. En je raadt het vast al, hoe meer je doet op social media, hoe beter mensen jou kunnen vinden. Daarom helpen we je bij Aceview met het gebruik van social media zoals LinkedIn, Google Plus, Facebook en Twitter.

Google Analytics

We koppelen Google Analytics aan je website. In dit statistische programma zie je bijvoorbeeld hoeveel bezoekers op je website komen, waar ze vandaan komen en hoe lang ze op een pagina blijven. We nemen de tijd om je uit te leggen hoe je de gegevens leest en gebruikt. Hoe meer je weet over je bezoekers, hoe beter je je website kunt finetunen!

Google Adwords

Haal je al het maximale resultaat uit SEO dan kan Google Adwords (SEA) binnen online marketing een goede aanvulling zijn. Als Google Adwords specialist kunnen wij je hiermee ook perfect van dienst zijn.

 Naar boven