1-7 november 2014

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

WhatsApp toont voortaan blauwe vinkjes als je bericht gelezen is

Een deel van de gebruikers verlangt er al lange tijd naar: een indicatie dat de ontvanger je WhatsApp-bericht heeft gelezen. Die is er nu ten langen leste, als een bericht gezien is, worden blauwe vinkjes getoond. Niet iedereen is blij met de nieuwe functie. Sommigen zien de blauwe vinkjes als een inbreuk op de privacy.

Bron: Techzine

Facebook overtreft verwachtingen door mobiele advertenties

Facebook heeft in zijn derde kwartaal een omzet gedraaid van 3,2 miljard dollar (2,5 miljard euro), 37 procent hoger dan dezelfde periode vorig jaar.  Dat blijkt dinsdag uit de derdekwartaalcijfers van het sociale medium. De omzet lag zo’n 80 miljoen dollar hoger dan wat analisten van tevoren verwachtten.

Bron: Nutech.nl

Twitter groeit naar 284 miljoen actieve gebruikers

Het gebruikersaantal van Twitter is in de afgelopen drie maanden met 12 miljoen toegenomen. Financieel presteerde het bedrijf naar verwachting. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van Twitter over de maanden juli, augustus en september.

Bron: Nutech.nl

Chrome is veruit meestgebruikte browser en groeit nog steeds

Google Chrome is volgens de cijfers van StatCounter wereldwijd, maar ook in Nederland en België, veruit de meestgebruikte internetbrowser. Daarna volgen op redelijke afstand respectievelijk Internet Explorer, Firefox en Safari.

Bron: Techzine

Twitter neemt Twitpic over, oude foto’s blijven online

Twitter koopt Twitpic, een dienst waarmee gebruikers foto’s op Twitter kunnen posten. De overname is vooral bedoeld om het foto-archief niet verloren te laten gaan.

Bron: Webwereld

 Terug

 Naar boven