3-9 december 2019

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

 1. Wat is TikTok en wat is de kritiek op de populaire app? (Video)

  TikTok is razend populair. In Nederland hebben al meer dan een miljoen mensen de muziekapp gedownload. Maar wat is TikTok precies? En waarom is de app aan zo veel kritiek onderhevig.

 2. Reddit groter dan Twitter

  Het sociale netwerk krijgt in de media nauwelijks aandacht, maar Reddit is veel groter dan gedacht. Het online forum voor het delen van nieuws en opinies meldt 430 miljoen maandelijkse actieve gebruikers, 30 procent meer dan een jaar geleden. Hoewel niet helemaal vergelijkbaar, is Reddit Twitter qua gebruikers allang gepasseerd. Twitter heeft rond de 321 miljoen gebruikers.

 3. Slimme bril Google Glass wordt definitief afgeschreven in 2020

  Google gaat volgend jaar stoppen met het ondersteunen van Google Glass. Op de supportpagina van de slimme bril is te lezen dat Google vanaf 25 februari 2020 stopt met alle diensten voor de consumentenversie van Google Glass.

 4. Instagram gaat nieuwe gebruikers om hun leeftijd vragen

  Instagram gaat nieuwe gebruikers bij het maken van een account om hun leeftijd vragen, meldt het bedrijf woensdag. Volgens het sociale medium is dit bedoeld om jonge gebruikers een ervaring te geven die ‘past bij hun leeftijd’, bijvoorbeeld om ze te beschermen tegen materiaal dat niet geschikt is voor hun leeftijd en om betere voorlichting te geven over privacyinstellingen.

 5. Cryptovaluta: de 5 belangrijkste ontwikkelingen voor 2020

  In het land van cryptovaluta was het het hele jaar één grote ‘winter’. De prijs van Bitcoin zakte na een piek van $20.000 in december 2017 naar $3000 in december 2018. In juli 2019 steeg de prijs toch weer tot bijna $14.000, maar inmiddels is daar door een snoekduik van de koers nog maar de helft van over. De voorspellingen door zelfbenoemde experts – dat de prijs wel weer zou stijgen tot het oude record of zelfs hoger – zijn helaas niet uitgekomen. Welke ontwikkelingen spelen er op het gebied van cryptocurrencies?

 Terug

 Naar boven