18-24 november 2014

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

Twitter toont definitief tweets van niet gevolgde accounts

Twitter gaat definitief tweets van personen die door een gebruiker niet gevolgd worden toch in zijn of haar tijdlijn laten zien. Dat maakt het bedrijf bekend in een blog. De nieuwe functie werd al een tijdje getest bij een selecte groep Twitteraars.

Bron: Nu.nl

Facebook introduceert anonieme chat-app Rooms

Facebook heeft de anonieme chat-app Rooms gelanceerd, waarmee gebruikers in chatkamers met elkaar over onderwerpen kunnen praten. De Rooms-app is gratis in de App Store te downloaden, maar nog niet voor Nederlandse iOS-gebruikers.

Bron: Nu.nl

Google laat je voortaan inloggen met een USB-stick

Google is erop uit om het wachtwoord de nek om te draaien. Om dat doel op lange termijn te bereiken introduceert Google in zijn diensten ondersteuning voor de U2F-standaard, die gebruikt kan worden om in te loggen middels een USB-stick.

Bron: Techzine

Gmail lanceert Inbox

Het team van Googles Gmail heeft een nieuwe maildienst gelanceerd onder de naam Inbox. Die richt zich vooral op het prioriteren van berichten.

Bron: Emerce

Sociaal netwerk Ello krijgt investering van 5,5 miljoen dollar

Ello, het sociale netwerk dat belooft advertentievrij te blijven en de gegevens van gebruikers niet te verkopen, heeft een investering van 5,5 miljoen dollar opgehaald. De site werd onlangs plotseling populair nadat het sociale netwerk onder de aandacht kwam als de ‘anti-Facebook’. In enkele weken kwamen er honderdduizenden nieuwe gebruikers op de site, die alleen op uitnodiging te gebruiken is.

Bron: Nutech.nl

 Terug

 Naar boven