26 november - 2 december 2018

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

 1. De 21 social media marketingtrends voor 2019

  De 21 belangrijkste social media trends voor 2019 volgens 9 Nederlandse experts.

 2. Google Maps is je nieuwe sociale netwerk

  Google Maps heeft een aantal sociale features toegevoegd – en er volgt meer – die de online kaartentoepassing interessant maken voor organisaties om zich te profileren en in contact te komen met hun klanten.

 3. 'Smartphones volgen via wifisignalen mag alleen bij uitzondering'

  Bedrijven en organisaties mogen mensen slechts bij uitzondering volgen via de wifi- of bluetoothsignalen op smartphones. In gevallen dat zogenaamde wifitracking is toegestaan, moeten de volgers aan zeer strikte voorwaarden voldoen, verduidelijkt de Autoriteit Persoonsgevens (AP) vrijdag.

 4. Ook YouTube krijgt Stories-functie

  YouTube probeert het kaas van Facebooks brood te eten met een nieuwe functie: Stories in de timeline van de videokijkers.

 5. Analytics: het aandeel van de dark socials groeit hard

  Als je regelmatig in de analytics van je website duikt, dan zie je dat een (groot) gedeelte van je verkeer wordt aangegeven als ‘direct’ verkeer. Maar zo direct is dat verkeer vaak helemaal niet. Het kan toch haast niet dat consumenten al die lange en complexe linkjes van je website direct intypen in hun browser? Grote kans dat ze op je website terecht zijn gekomen via dark socials. Een inkijkje in deze marketingtrend.

 Terug

 Naar boven