1-7 december 2014

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

Google werkt aan kindvriendelijke versies van diensten

Er gingen al geruchten dat Google zou werken aan kindvriendelijke versies van zijn diensten maar nu heeft het bedrijf dat ook bevestigd aan USA Today. Het bedrijf heeft laten weten dat het versies van producten in ontwikkeling heeft die geschikt zijn voor kinderen van 12 jaar en jonger. Het plan is om deze producten in 2015 op de markt te brengen.

Bron: Techzine

Twitter pakt spamaccounts aan

Twitter gaat spammers aanpakken door het makkelijker te maken om dat soort accounts te blocken.
Gebruikers hoeven voortaan minder stappen te ondernemen om ongewenste berichten te rapporteren of spammers te blokkeren. Ook kunnen ze direct na het blokkeren aangeven waarom zij de desbetreffende persoon blokkeren.

Bron: Nutech.nl

Sinterklaascadeaus vaker online gekocht

Onlinewinkels hebben hun weekomzet door de sinterklaasaankopen flink zien toenemen. De omzet van webshops nam in de vijf weken voor Sinterklaas met 27 procent toe ten opzichte van hun gemiddelde weekomzet.

Bron: Nutech.nl

Google Inbox kan verzonden mails terughalen

Het is je vast wel eens overkomen: je drukt op verzenden, maar bedenkt je een paar seconden later dat je iets anders had willen omschrijven, iets vergeten bent te vermelden of een bijlage niet hebt toegevoegd. Niks meer aan te doen, het hoogst haalbare is een lullig mailtje nasturen waarin je de zaken recht trekt. Google’s Inbox-app biedt binnenkort een oplossing: het terughalen van mail.

Bron: Techzine

Nieuwe topleveldomeinen .football en .news geveild

Het Amerikaanse bedrijf Donuts heeft de rechten gewonnen op een aantal nieuwe topleveldomeinen, waaronder .football, .golf, .news, en .school. Dat is bekendgemaakt door ICANN, de non-profitorganisatie die nieuwe topleveldomeinen uitgeeft. Een dag eerder verloor Donuts de stijd om .basketball.

Bron: Nutech.nl

 Terug

 Naar boven