8-14 november 2014

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

Facebook maakt ontvolgen van vrienden makkelijker

Facebook heeft het makkelijk gemaakt om te bepalen van hoeveel berichten er van bepaalde vrienden in de persoonlijke nieuwsfeed verschijnen. Facebook zegt hiermee zijn gebruikers meer controle te willen geven over de nieuwsfeed. Het was altijd al mogelijk om vrienden uit de nieuwsfeed te verwijderen zonder hen ook te verwijderen als vriend.

Bron: Nutech.nl

Twitter gaat zich meer richten op video

Twitter geeft video een belangrijkere rol. Vanaf volgend jaar wordt het mogelijk om direct vanuit Twitter video’s te uploaden, te bewerken en te delen.

Bron: Nutech.nl

Amazon lanceert Amazon.nl

Het is eindelijk zover, Amazon komt naar Nederland, met meer dan 20.000 Nederlandse titels en de grootste selectie van CPNB bestsellers. Daarnaast bevat de amazon.nl Kindle Store meer dan 3 miljoen titels in verschillende talen, meer dan 700.000 Kindle-exclusieve titels, en de grootste selectie van Engelstalige titels op de New York Times bestseller lijst.

Bron: Dutchcowboys.nl

Facebook maakt voorwaarden en privacybeleid begrijpelijker

Facebook heeft zijn voorwaarden en privacybeleid begrijpelijker gemaakt via een interactief stappenplan voor gebruikers.

Bron: Nutech.nl

Ruim helft online aankopen betaald met Ideal

Ruim de helft van de aankopen die Nederlanders online doen wordt betaald met Ideal. De betaalmethode van de Nederlandse banken is goed voor 53 procent van de aankopen, blijkt uit onderzoek van GfK in opdracht van branchevereniging Thuiswinkel.org en Currence, de organisatie die het Ideal-systeem beheert.

Bron: Nutech.nl

 Terug

 Naar boven