8-16 juni 2019

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

 1. Facebook gaat reacties onder berichten ordenen op populariteit

  Facebook gaat het reactiesysteem anders ordenen. Door de vele reacties onder berichten ontstaat er vaak te veel ruis en daarom wil het sociale medium belangrijke reacties bovenaan zetten. Dat meldt het bedrijf in een blog.

 2. ‘Amazon meest waardevolle merk’

  Amazon heeft inmiddels de hoogste merkwaarde in de jaarlijkse BrandZ Top 10. Met 315,5 miljard dollar passeert Amazon zowel Apple (309,5 miljard) als Google (309,0 miljard). Microsoft dat in 2006 nog de allereerste ranglijst van de Top 100-BrandZ aanvoerde, neemt dit jaar de vierde plek in.

 3. 'Nederlanders bovengemiddeld bewust van Europese privacyrechten'

  Nederlanders zijn zich bovengemiddeld bewust van privacyrechten die sinds mei 2018 voor alle inwoners van de Europese Unie gelden, blijkt donderdag uit een enquête onder ruim 27.500 Europeanen (pdf). Het onderzoek is op verzoek van de Europese Commissie uitgevoerd door onderzoeksbureau Kantar.

 4. Facebook Watch trekt elke dag 140 miljoen kijkers wereldwijd

  Facebooks videoplatform Watch telt dagelijks 140 miljoen kijkers, maakt het bedrijf woensdag bekend in een blogbericht.

 5. De toestand van blockchain

  Blockchain is over zijn hype heen. Dat zie je alleen al aan de komst van de zesde blockchain-conferentie, en ook aan de deelnemers. De echte cryptocurrency-fanaten waren er nog maar amper. Het ging niet meer over de bitcoins of andere coins, het ging daadwerkelijk over de toepassing van blockchain. Serieuze partijen hebben blockchain-technologie omarmd en zijn ermee aan de slag.

 Terug

 Naar boven