3-9 december 2018

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

 1. WordPress 5.0 is live: meer creatieve vrijheid in nieuwe editor

  WordPress heeft de nieuwe versie WordPress 5.0 gelanceerd. Het content management systeem, waar wereldwijd ruim 30 procent van de websites mee is gebouwd, heeft onder meer een verbeterde editor gekregen. Dit zou het invoegen van media en het herschikken van bestaande content moeten vereenvoudigen.

 2. Microsoft herbouwt Edge-browser met Google Chrome-technologie

  Microsoft werkt aan een nieuwe versie van zijn browser Edge, die is gebaseerd op Chromium, de technologie achter Google-browser Chrome. De nieuwe versie verschijnt niet alleen voor Windows, maar opvallend genoeg ook voor de macOS. Edge kwam in 2015 beschikbaar bij het verschijnen van Windows 10, als opvolger van Internet Explorer als standaardbrowser. Tot nu toe gebruikte Edge onder de motorkap technologie die door Microsoft zelf was ontwikkeld, een nieuwe versie gaat de Chromium-technologie van Google gebruiken, zegt Microsoft tegen The Verge.

 3. De smartphonemarkt in 2018 in keiharde cijfers

  Opmars Chinezen op smartphonemarkt niet te stuiten.
  Onderzoeksbureau Gartner heeft ook dit jaar weer de wereldwijde smartphonemarkt in kaart gebracht. Het onderzoek toont een aantal verrassende resultaten.

 4. De 10 populairste apps in Apple's App Store van 2018

  Net als ieder jaar heeft Apple de lijstjes van de populairste apps voor de iPhone en iPad op een rij gezet. Webwereld heeft alle lijsten in een overzicht gezet.

 5. Zo kun je phishingmails herkennen

  Phishing blijft één van de succesvolste manieren om inloggegevens en bankdata te bemachtigen. Nepmails zijn zelfs voor het getrainde oog soms moeilijk van echt te onderscheiden, toch zijn er een aantal punten waaraan je phishing kunt herkennen.

 Terug

 Naar boven