6-12 mei 2014

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

Snapchat 20 jaar onder toezicht vanwege privacybeleid

Snapchat is akkoord gegaan met een voorstel van de Amerikaanse overheid om voor een periode van 20 jaar onder toezicht geplaatst te worden. De overheid had een onderzoek tegen het bedrijf lopen vanwege verdenkingen over misleiding en valse beloftes op het gebied van privacy.

Bron: Techzine

Facebook haalt Snapchat-kloon uit App Store

Facebook heeft zijn Snapchat kloon Poke uit de App Store gehaald. Na een dik jaar moet het bedrijf dan toch erkennen dat het een mislukt project is geweest.

Bron: Emerce

Nederlanders relatief behendig met internet

Nederlanders zijn vergeleken met andere EU-inwoners zeer behendig met internet. Alleen in Scandinaviƫ zijn meer mensen die basisinternetvaardigheden hebben.

Bron: Nutech.nl

DNB vindt Bitcoin geen bruikbaar alternatief

Het is onwaarschijnlijk dat virtuele valuta zoals de Bitcoin op afzienbare termijn een bruikbaar alternatief voor het huidige geld zullen worden. Virtuele valuta staan momenteel volop in de belangstelling door hun innovatieve karakter. Maar dat maakt ze niet tot een middel dat de basisfuncties van geld vervult, zegt de Nederlandsche Bank.

Bron: Emerce

Bitly waarschuwt voor gestolen wachtwoorden

Bit.ly, een dienst om url’s te verkorten, waarschuwt gebruikers dat gebruikersnamen en wachtwoorden mogelijk gestolen zijn.

Bron: Nutech.nl

 Terug

 Naar boven