1-30 december 2013

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de maand

Ouders ‘verjagen’ kinderen van Facebook

Tieners maken steeds minder gebruik van Facebook, omdat hun ouders op de socialenetwerksite ‘vriend’ met ze willen worden. De jongeren schakelen uit schaamte voor hun opvoeders liever over naar Snapchat, WhatsApp en Twitter, blijkt uit een Britse studie.

Bron: Nutech.nl

Nederlanders zijn actiefste internetters van heel Europa

Maar liefst 83 procent van de Nederlanders gebruikt zo goed als elke dag het internet. Hiermee zijn we de actiefste internetters van Europa, blijkt uit onderzoek van statistiekbureau Eurostat.

Bron: Computeridee

Google wil de ultieme persoonlijke assistent maken

In de toekomst moet Google op steeds meer plekken beschikbaar komen en moet de zoekmachine steeds meer gaan werken als een persoonlijke assistent die je gewoontes kent en weet wanneer je welke informatie wil hebben. Dat zegt Scott Huffman, Google’s Engineering director.

Bron: Techzine

Nederlands gebruik van Twitter stort in

Net als vorig jaar is 27 procent actief op het sociale netwerk, maar het gemiddeld aantal bezoeken per week ging in een jaar tijd van 22 naar 13. Het aantal berichten dat door deze gebruikers werd geplaatst halveerde van 8 naar 3,5 per week.

Bron: Nutech.nl

Recordboete voor Zweedse torrent-uploader

Een man in Zweden is veroordeeld tot het betalen van een boete van zo’n 474.000 euro voor het uploaden en verspreiden van een film, op een inmiddels gesloten Zweedse torrentsite.

Bron: Techzine

 Terug

 Naar boven