4-10 maart 2014

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

ING wil betalingsgegevens klanten aan bedrijven leveren

ING wil bedrijven inzicht geven in het betalingsgedrag van klanten zodat die gericht kunnen adverteren. Nog dit jaar wil ING beginnen met een proef met enkele duizenden ING-klanten.

Bron: NOS

Facebook laat gebruikers specifieke sites blokkeren

Facebook heeft een functie toegevoegd waarmee gebruikers sites uit hun nieuwsoverzicht kunnen weren. Tot nu toe werkte die functie alleen bij berichten van vrienden.

Bron: Nutech.nl

‘Google blokkeert laptops en tablets met Android en Windows’

Er zijn inmiddels meerdere aanwijzingen dat Google actief bezig is met het tegenwerken van fabrikanten om te voorkomen dat er laptops en tablets worden uitgebracht die zijn voorzien van zowel Android als Windows. Asus kondigde onlangs een dergelijk apparaat aan, maar de kans is aanwezig dat dit product nooit op de markt verschijnt.

Bron: Techzine

‘Instagram tekent grote reclamedeal’

Instagram zou voor 100 miljoen dollar een overeenkomst hebben getekend met advertentiebedrijf Omnicom Media, voor een jaar lang reclame op het sociale fotonetwerk.

Bron: Nutech.nl

Internet Explorer 11 verdringt IE10

Internet Explorer 11 wint snel marktaandeel ten koste van IE10, dat nu zelfs IE9 moet laten voorgaan. Maar helaas heeft IE8 nog steeds het grootste marktaandeel.

Bron: Webwereld

 Terug

 Naar boven