22-28 april 2014

online marketing nieuws en tips, onze top 5 van de week

‘Google keert Google+ de rug toe’

Het lijkt erop dat Google het vertrouwen in het sociale netwerk Google+ is verloren. Volgens TechCrunch wordt het team achter het sociale netwerk overgeheveld naar andere afdelingen. Dit kan ook de reden zijn voor het vertrek van Vic Gundotra, de grote man achter het sociale netwerk.

Bron: Techzine

Google test nieuw mobiel design voor zoekresultaten

Google test een nieuw mobiel design voor zijn zoekresultaten dat leunt op het gebruik van animaties.

Google voegt archiefbeelden toe aan Street View

Google maakt het mogelijk om binnen Google Street View niet alleen de meest recente foto’s van de omgeving te bekijken, maar ook afbeeldingen van daarvoor. Op die manier is het mogelijk om archiefbeeld tot 2007 te bekijken, meldt Google op zijn blog.

Bron: Nutech.nl

Twitter lanceert mobiele advertentiediensten

Twitter lanceert nieuwe advertentiediensten voor de mobiele adverteerders. Eentje voor de promotie van apps via uitgelichte tweets, de andere via het vorig jaar aangekochte netwerk MoPub. MoPub, door Twitter gekocht voor vermoedelijk 350 miljoen dollar, bereikt naar eigen zeggen één miljard unieke mobiele apparaten en verwerkt honderddertig miljard advertentieverzoeken via Android en iOS per maand. Het is daarmee een van de grootste mobiele marktplaatsen in de wereld.

Bron: Emerce

Twitter stelt nieuw profiel voor iedereen beschikbaar

Het nieuwe Twitter-profiel was voor sommige gebruikers al beschikbaar, nu kan iedereen voor het nieuwe uiterlijk kiezen. Het nieuwe profiel maakt bijna alle elementen op de profielpagina groter. De profielfoto, knoppen en de letters van tweets hebben allemaal een groter formaat gekregen.

Bron: Nutech.nl

 Terug

 Naar boven