17-23 augustus 2013

online marketing nieuws en tips, onze top 3 van de week

Twitter vermoedelijk meer waard dan Aceview Internet

Twitter is in gesprek met banken over een mogelijke beursgang. De waarde van Twitter wordt op 10 miljard dollar geschat. Hiermee zal Twitter waarschijnlijk de waarde van Aceview overstijgen. “Het is jammer dat Twitter net iets meer waard wordt dan Aceview Internet, maar Aceview blijft nog steeds van onschatbare waarde voor haar klanten. Dankzij de ontwikkeling van heldere en gebruiksvriendelijke websites met optimale vindbaarheid en rendement, biedt Aceview nog steeds erg veel meerwaarde aan het MKB.”, aldus de geheel objectieve woordvoerder van Aceview Internet.

Lees het artikel over de beursgang van Twitter op Nutech.nl

Facebook maakt het embedden van berichten mogelijk

Embedden is het integreren van een (deel van) van een externe webpagina in een eigen webpagina. Een bekend voorbeeld van embedden is het tonen van filmpjes die op Youtube staan op je eigen website. Facebook heeft het nu ook mogelijk gemaakt om posts geplaatst op Facebook in je eigen webpagina te tonen. Dit heeft Facebook op zijn nieuwspagina aangekondigd.

Lees de aankondiging van Facebook op Newsroom.fb.com

Google maakt marktplaats voor vaardigheden

Google heeft Helpouts live gezet, deze videodienst zal mkb-bedrijven helpen hun diensten live aan te bieden. Hangouts brengt specialisten op diverse gebieden in contact met mensen die hulp nodig hebben. Helpouts zal in Google+ worden verwerkt.  De nieuwe dienst van Google staat nog niet helemaal live,  want eerst moeten geïnteresseerden zich aanmelden bij 1 van de categorieën die Google aanbiedt.

Lees het artikel op Webwereld.nl

 

 Terug

 Naar boven